Over CaTeC

CaTeC b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor de Benelux landen van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren.

De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters, zowel voor Industrie, HVAC, R&D, Meteorologie en het Milieu. Voor het meten en registreren van de parameters heeft CaTeC een groot assortiment Dataloggers en Draadloze meetsystemen.

 Het instrumentatie pakket bestaat uit opnemers, sensoren, analysers, dataloggers en transmitters voor diverse parameters zoals: Relatieve vochtigheid, dauwpunt, CO2, temperatuur, wind, neerslag, druk, luchtsnelheid, luchtdebiet, licht, stof en deeltjes, zicht, bodem vochtigheid, methaan en plant-fysiologische parameters. Daarnaast levert CaTeC b.v. wetenschappelijke meetinstrumentatie voor klimaatonderzoek, zoals onderzoek naar broeikasgassen (CO2 en Methaan).

CaTeC b.v. heeft een uitgebreide kalibratie en service afdeling voor het onderhoud en de kalibratie van bovengenoemde meetapparatuur en parameters.

Nieuwe producten

2D ultrasoon WP serie
Compact Ultrasonic Anemometer, 1" diameter
Compacte ultrasone windmeter voor gebieden met moeilijke klimaatomstandigheden zoals in kustgebieden, off shore en industrie.
Uitermate goed geschikt voor applicaties bij windparken. De units is licht van gewicht en heeft een compacte constructie.
Het instrument is verkrijgbaar met analoge en/ of digitale uitgangen en is verwarmd voor winterse omstandigheden, zowel de ultrasone sensoren als de behuizing.
Dit is de 1" mast diameter uitvoering.
bekijk product
EE310-serie
%RV-T transmitters, div.vochtparameters, wandmodel
EE310 serie:  Een industriële serie van multifunctionele digitale relatieve vochtigheid en temperatuur transmitters .

Naast de Relatieve vochtigheid en Temperatuur zijn ook berekende waarden voorhanden zoals: Dauwpunt, Absolute vochtigheid, Mixing Ratio en Natte bol temperatuur.

Uitgangen: Analoog, Digitaal RS232, RS485 (Modbus) en ethernet.
Optioneel uit te rusten met een Multi functioneel grafisch display en datalogging mogelijkheden.
bekijk product
LI-6800 Portable Photosynthesis System
Draagbaar fotosynthese systeem, clearleaf chamber

Een compleet draagbaar systeem voor meting van fotosynthetische gasuitwisseling bij planten, met alle toebehoren voor metingen in het laboratorium en veld. Dit pakket is ideaal voor metingen in natuurlijke lichtcondities door middel van een transparante meetkamer.

bekijk product
EE211-serie
Relatieve vocht/Temperatuur transmitter, 0-5V

De EE211 is ontworpen voor nauwkeurige en betrouwbare metingen in continue hoge luchtvochtigheid. 

Optioneel uitgerust met digitale uitgangen, optioneel display en gecalculeerde vocht parameters.

De EE211 is uitgerust met de verwarmde relatieve vochtigheid meetvoeler. Voor de noodzakelijke beschikbare temperatuur voelers zie de accessoires!

bekijk product