Meteorologie

CaTeC bv heeft een breed pakket aan meteorologische meetinstrumentatie voor een groot aantal applicatiegebieden.

 

Samen met leveranciers als Thies Clima, Biral en E+E leveren wij meteo instrumentatie voor:

 • Instituten zoals het KNMI
 • Of shore applicaties
 • Gebouwenautomatisering applicaties
 • Verkeer
 • Tunnel, brug en sluis bewaking
 • Wind energie
 • Gladheidmeld systemen voor rijkswegen en gemeenten
 • Scheepvaart

U bent als meteoroloog of meteorologisch instituut natuurlijk altijd op zoek naar betrouwbare instrumenten? CaTeC b.v. in Wateringen levert een breed pakket meteorologische meetinstrumentatie in de Benelux van toonaangevende meetinstrumentatie fabrikanten. CaTeC werkt samen met topleveranciers zoals Thies Clima, Biral en E+E om u de juiste instrumenten voor de uw applicaties te bezorgen, in zowel Nederland als België.

 

Van het KNMI, tot off shore installaties en van verkeerstoepassingen, tot gebouwautomatisering, wij leveren een breed aanbod aan meet-instrumentatie voor elke klimaat applicatie. Zo hebben wij een groot scala aan losse instrumenten voor het meten van wind, neerslag, zicht, relatieve vochtigheid, temperatuur, barometrische druk en licht, maar leveren wij bijvoorbeeld ook complete meteostations of dataloggers en software voor de verwerking van deze gegevens.

 

Lees meer Toon minder
Windmeting

Ons aanbod van windmeters varieert van de klassieke series tot hoogwaardige, moderne Ultrasoon meters, geschikt voor elke applicatie. Naast de meters zelf leveren wij ook bijbehorende displays, software en meteo dataloggers, zodat u gemakkelijk uw parameters kunt aflezen en verwerken, om uw werk als meteoroloog, onderzoeker of gebruiker makkelijker te maken.

 

Neerslagmeting

Voor het meten van neerslag hebben wij diverse mogelijkheden, van uiterst precieze laser analysers tot oerdegelijke, simpele detectors. Voor elke soort neerslag zijn er detectoren in verschillende klassen van nauwkeurigheid, geschikt voor uw eigen doeleinde!

 

Lichtmeting

Als u op zoek bent naar lichtmeters voor meteorologische doeleinden, hebben wij verschillende opties voor u. Niet alleen hebben wij meters voor het meten van Lux , maar ook om globale straling in Watt per vierkante meter te meten. Naast de meteorologische lichtparameters heeft CaTeC ook een breed pakket aan PAR lichtmeters en sensoren voor het meten van het groeilicht.

 

Barometers

Wij hebben een breed aanbod aan barometers, maar specifiek voor de meteorologie hebben wij nauwkeurige barometers, met zowel analoge als digitale communicatie mogelijkheden.

 

Relatieve vochtigheid en temperatuur

Voor het meten van relatieve vochtigheid en temperatuur beschikken wij over een divers aanbod van instrumentatie. CaTeC is in de Benelux de grootste leverancier als het gaat om relatieve vochtigheid instrumentatie. Niet alleen leveren wij hoogstaande EE33 meters met verwarmde sensoren voor hoge vocht applicaties, maar ook de meer conventionele HVAC opnemers en een grote diversiteit aan industriële en OEM transmitters en sensoren.

 

Meteostations

Naast alle losse meters leveren wij ook complete meteostations, om het u nog iets makkelijker te maken. Ultrasone meters zijn geavanceerd en nauwkeurig, maar ook de meer standaard series kunt u bij ons vinden zoals de cup anemometers en de meetvaan opnemers.

 

Waarom u bij CaTeC aan het juiste adres bent als meteoroloog:

 • Breed scala aan applicatietoepassingen
 • Hoogwaardige meetoplossingen
 • Zowel losse meters als complete meteostations
 • Voor elk meteorologisch gebied de juiste meter
 • Ruim aanbod aan instrumenten, zowel geavanceerde als simpele meters
 • Levering in Nederland, België en eventueel ook ander buitenland
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op voor alle gewenste aanvullende informatie!
Bel mij terug verzoek
 • {{error}}