Dataloggers

Brede keus aan dataloggers voor vele applicaties. Dataloggers voor het binnenklimaat voor het meten van relatieve vochtigheid, temperatuur, licht en CO2 . Daarnaast dataloggers voor het meten van spanningen, stromen, weerstand en pulsen. Diverse combinaties van bovengenoemde parameters zowel high end als low cost. Wij leveren dataloggers van bekende merken zoals Grant, DK, Novus, Fourtec en Decagon.

 

Datalogger soorten

Daarnaast zijn er diverse specifieke dataloggers beschikbaar voor meteorologische applicaties. Naast de stand-alone dataloggers leveren wij ook draadloze meetsystemen.

Lees meer Toon minder

Soorten dataloggers

 

Bent u op zoek naar een datalogger voor het binnenklimaat of temperatuur? Bij CaTeC beschikken wij over een groot aantal dataloggers, zoals klimaat dataloggers, draadloze dataloggers, universele dataloggers, Coldchain dataloggers, Meteo-dataloggers en Oven dataloggers.

De DK-serie van dataloggers zijn geschikt voor temperatuur en kunnen dit combineren met relatieve vochtigheid en CO2 levels. Ze zijn klein, handzaam en robuust en kunnen makkelijk worden afgelezen met bijbehorende software. Het data logger assortiment is verkrijgbaar met zowel interne als externe sensoren.

 

Humlog datalogger

De Humlog serie is een type binnenklimaat datalogger die makkelijk af te lezen is door het display. Er wordt analyse software bij de data logger geleverd wat het aflezen van de data ontzettend makkelijk maakt. Naast temperatuur kan deze logger ook relatieve vochtigheid, CO2 en luchtdruk verwerken. Ze zijn energie zuinig en hebben een groot geheugen.

 

Hanwell Han hl5406 datalogger

De Climabox is een compacte logger die CO2, relatieve vochtigheid en temperatuur verwerkt. Deze data logger is geschikt om het binnenklimaat te checken.

 

Fourtec EC850 datalogger

De Microlog en Microlite loggers zijn compacte data loggers die ook geschikt zijn voor temperatuur. Sommige modellen hebben een interne sensor maar zijn ook verkrijgbaar met een externe temperatuur sensor De Microlite is bijvoorbeeld ook direct aan te sluiten op uw computer m.b.v. een USB-aansluiting.

 

Hanwell HL-4000 series

De Hanwell HL-4000 serie zijn kleine dataloggers die speciaal ontwikkeld zijn voor situaties waar nauwkeurige metingen essentieel zijn.  Dit is perfect voor applicaties zoals klimaatmetingen in ziekenhuizen of musea. De loggers beschikken over een display wat aflezing makkelijk maakt.

Naast deze vaste series zijn er ook nog een aantal losse soorten, die specifiek geschikt zijn voor buitenapplicaties, of die speciaal licht meten.

 

Dataloggers voor temperatuur:

  • Groot assortiment
  • Geschikt voor verschillende soorten applicaties
  • Kleine, low-cost loggers ook beschikbaar
  • Nauwkeurige loggers voor precisiemetingen
  • Industrieel en binnenklimaat loggers
  • Flexibele analyse software.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van dataloggers? Neem contact met ons op voor verdere informatie of advies!

Bel mij terug verzoek
  • {{error}}